Dessa

Mijn naam is Dessa en sinds 2007 trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Dessa. De afgelopen jaren is er een fantastische team om mij heen gegroeid waardoor wij de salon nog meer hebben kunnen laten groeien en nog steeds groeien.

In de loop van de jaren heb ik vele bijscholingen gevolgd met in 2018 de basisopleiding dermatologie voor de schoonheidsspecialiste. Verder ben ik gespecialiseerd in het geven van huidverbeterende behandelingen waaronder chemische peelings en microneedling.

Mijn passie is om klanten te begeleiden naar een mooie stralende huid, adviseren en te laten ontspannen. Mijn werk is absoluut mijn allergrootste hobby.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon.

Mijn werkdagen zijn: Maandag, Dinsdagochten/avond, Vrijdag en Zaterdag in de oneven week.

Claudia

Mijn naam is Claudia, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Schoonheidssalon Dessa. In 2002 heb ik mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste behaald en sinds 2008 ben ik Dessa komen versterken in de salon.

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen gevolgd. Schoonheid en ontspanning zijn voor mij twee aspecten die niet zonder elkaar kunnen, en ben me in het najaar gaan verdiepen in de cosmetische shiatsuleer.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten tijdens een behandeling. Graag verwelkom ik u bij Schoonheidssalon Dessa

Mijn werkdagen zijn: Dinsdagochtend, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag (even week)

Jaleesa

Hallo! Ik ben Jaleesa, allround schoonheidsspecialiste en pedicure. In Maart 2018 heb ik mijn studie dermatologie voor de schoonheidsspecialiste afgerond. Ook ben ik gespecialiseert in acnebehandeling, microneedling, en chemische peelings.

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Schoonheidssalon Dessa. Dit doe ik met veel plezier. Het werk als schoonheidsspecialiste is echt mijn passie! Klanten laten ontspannen, helpen en tevreden de salon weer uit te zien gaan is waar ik blij van word. Ik hoop je snel te verwelkomen in de salon.

Mijn werkdagen zijn: maandagmiddag, dinsdagavond, donderdag en zaterdag in de oneven week.

Yolanda

Mijn naam is Yolanda Kolster,59 jaar. Na 30 jaar in de kleding, waarvan 15 jaar eigen winkel en eigenaresse te zijn geweest vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Wat ik altijd al wilde was om de pedicure opleiding te doen. Deze stap heb ik genomen en weer in de school banken gekropen. In September 2020 ben ik geslaagd voor me pedicure opleiding en werk met heel veel plezier in de salon van Dessa.

Ik blijf mij verder ontwikkelen, zo heb ik reeds nog Hot-stone massage voor handen en voeten behaald en heb ik mijn opleiding voetreflexmassage afgerond.Tevens geef ik Manicure &Gelpolish behandelingen.

Mijn doel is om iedereen ,ook al is het een klein gedeelte van de dag,dat moment te laten stralen en zich belangrijk te laten voelen.

Dat moment gaat het even om hem of haar en ik vind het belangrijk dat iemand zich de moeite waard vind. Het is een fijn en dankbaar gvoel als je klant minder pijn ervaart in zijn of haar voeten ,resultaat ziet en voelt,zichzelf daardoor beter voelt en met meer vertrouwen naar huis gaat.

Mijn werkdagen zijn: Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Zaterdag ( oneven week )