Dessa

Met inmiddels ruim 16 jaar ervaring in de beautybranche, meerdere locaties van de salon verder, is mijn salon uitgegroeid tot een heus begrip in egmond en omstreken met een mooi team waar ik ontzettend trots op ben. Ik kan met recht zeggen dat mijn werk echt mijn allergrootste hobby is.

De liefde die ik daarnaast voor de huid heb ontwikkeld is zo groot! De huid is zo een mooi orgaan! Het beschermt ons, regelt onze lichaamstemperatuur, zorgt voor de aanmaak van Vit. D, gaat vochtverlies tegen maar laat ons ook heel goed zien als het allemaal even niet zo lekker gaat. Ze zeggen niet voor niets je huid spreekt boekdelen. Mede door deze liefde voor de huid blijf ik mijzelf verder ontwikkelen en verdiepen.

In 2018 heb ik de opleiding dermatologie voor de schoonheidsspecialiste afgerond en onlangs ben ik afgestudeerd orthomoleculair schoonheidsspecialiste. Binnenkort staat er een opleiding bindweefselmassage op de planning om mij nog meer op huidverbetering te richten. Mijn passie is om iedereen te helpen aan een mooie huid en op zoek te gaan naar de oorzaak van een huidprobleem. Door te werken met hoogwaardige producten en goed te luisteren naar jouw wensen kunnen wij samen een behandelplan opstellen. Ik kijk er naar uit om jou te helpen naar een mooie gezonde huid!

Mijn specialisaties zijn: Huidverbetering, Orthomoluculair, Chemische peelings en Microneedling

Jaleesa

Mijn naam is Jaleesa, allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Schoonheidssalon Dessa. In Maart 2018 heb ik mijn studie dermatologie voor de schoonheidsspecialiste afgerond en dit jaar start ik met de opleiding Bindweefselmassage. In de toekomst wil ik mij nog verder verdiepen in voeding en de huid. Voor mijn specialisatie Acne wordt ik iedere 3 jaar opnieuw opgeleid.

Het werk als schoonheidsspecialiste is echt mijn passie! Klanten laten ontspannen, helpen en tevreden de salon weer uit te zien gaan is waar ik blij van word. Ik hoop je snel te verwelkomen in de salon en samen te werken aan jouw droomhuid!

Mijn specialisaties zijn: Acne, Chemische peelings en Microneedling

Yolanda

Mijn naam is Yolanda. Na 30 jaar in de kleding, waarvan 15 jaar eigen winkel en eigenaresse te zijn geweest vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Wat ik altijd al wilde was om de pedicure opleiding te doen. Deze stap heb ik genomen en ben ik weer in de schoolbanken gekropen. In September 2020 ben ik geslaagd voor mijn pedicure opleiding en werk ik met heel veel plezier in de salon van Dessa.

Ik blijf mij verder ontwikkelen en heb ik naast mijn pedicureopleiding ook nog trainingen gevolgd voor Hotstone-massage en Voetreflexmassage voor een extra stukje ontspanning tijdens een pedicurebehandeling. Voor meer kennis over de voeten en bijbehorende klachten of problemen heb ik in 2023 mijn opleiding dermataolgie voor de voeten afgerond. Naast het geven van Pedicurebehandelingen geef ik ook manicure en gelpolish behandelingen.

Mijn passie is om iedereen een fijn gevoel te kunnen geven zoals minder pijn en/of verlichting van de voeten, te laten ontspannen en het resultaat zelf te zien en te ervaren.Het is ontzettend dankbaar werk. Ik hoop u dan ook te mogen verwelkomen bij mij in de stoel.

Mijn specialisaties zijn: Pedicure, Gelpolish, Hotstonemassage, Voetreflexmassage

Dyanne

Mijn naam is Dyanne, 18 jaar oud.

In 2022 ben ik begonnen aan de opleiding allround schoonheidsspecialiste en vanaf September 2023 loop ik stage bij Schoonheidssalon Dessa. Dit jaar hoop ik mijn niveau 3 diploma te halen en volgend jaar de opleiding af te ronden met niveau 4.

Ik vind het heel erg leuk om nieuwe dingen te leren en ga daarom ook mee op training van Institut Esthederm en Dr.Renaud, om zo meer kennis op te doen van de producten en behandelingen. Inmiddels mag ik bepaalde behandelingen ook al in de praktijk brengen zodat ik meer ervaring kan op doen, de klanten leer kennen en zo mijn eigen klantenkring kan opbouwen. Mijn passie is om klanten heerlijk te laten ontspannen en ze tevreden de deur weer uit te laten gaan.

Mijn stage dagen zijn op de Donderdag en Vrijdag.