Neova

Het Amerikaanse NEOVA gaat verder dan enkel huidverzorging en huidverbetering. Het merk heeft een wetenschappelijke basis en speelt specifiek in op het herstel van huidschade ontstaan door photoaging. UV-straling is verantwoordelijk voor meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. De producten van NEOVA dringen diep door in de huid om daar de DNA schade (photodamage) te herstellen.

Gepatenteerde formules

Voor het eerst heeft een merk aangetoond dat het een photodamage kan behandelen, voorkomen en herstellen. Op 10 mei 2016 heeft het United States Patent Office dan ook een formulebescherming aan NEOVA toegekend voor haar “actuele samenstellingen en methodes voor het herstel van de door de zon beschadigde huid, en actuele zonnebrandcrèmesamenstellingen voor zowel het voorkomen als het herstellen van schade door de zon”.

De producten van Neova zijn essentieel bij de behandelingen microneedling en chemische peelings

Institut Esthederm

High Tech skincare die uw huid heropvoeden.
Institut Esthederm is een technologisch merk waarvan de complexe formules worden beschermd door meer dan 80 patenten. Het sterke punt zijn de biomimetische ingrediënten – identiek aan de huideigen stoffen- die de huid zélf aanzetten tot verbetering en het opheffen van de disfuntie waardoor vanzelf een gezonde en daarmee mooie huid ontstaat.

Dr.Renaud

De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol actieve bio werkstoffen, essentiële vitaminen en natuurlijke anti-oxidanten. Met de methode van de biotechnologie selecteert Dr Renaud de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten.

De ingrediënten zijn van organische oorsprong en de producten vrij van parabenen. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van chemische kleur- en geurstoffen, zodat allergische reacties worden vermeden. De medische kant van het merk, het ruime productassortiment en de voortreffelijke prijs/kwaliteitsverhouding zorgen ervoor dat het merk bij heel wat vrouwen in de smaak valt.

Lookx make-up

LOOkX make-up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-aging eigenschappen.

LOOkX Make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-up merken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuilgaan. Bij ons vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara’s en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

Loveli

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker – en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken – kwam bij Linda de grote wake-upcall. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van de Loveli Deo. Na doorontwikkelen en doorontwikkelen was de eerste deodorant zonder aluminium geboren, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van de Loveli Deo refill. Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.

Uitgegroeid tot professioneel merk

60% van alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht, de schade beperkt zich niet tot enkel een deodorant. Inmiddels is het idee van Linda uitgegroeid tot een goedlopend verzorgingsproducten bedrijf, met daarachter een groot brein en professioneel lab in Amsterdam, en heeft ze met haar visie heel Nederland weten te bereiken.

Wat maakt Loveli uniek?

Zelfs de meest trendy ingrediënten doen lang niet zoveel voor jouw als een huid die in balans is. Vind je balans, dan weet je pas hoe mooi je huid écht is! Loveli garandeert daarom dat al haar producten:

  • 100% natuurlijk zijn
  • Niet op dieren zijn getest
  • Vrij zijn van schadelijke stoffen zoals aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums en palmolie
  • Vrij zijn van microplastics, Loveli is in het bezit van de Zero Plastics Inside certificering
  • Hervulbaar zijn door middel van milieubewuste refills
  • 100% vrij zijn van troep