Na jaren van wetenschappelijke onderzoeken lanceert Institut Esthederm als eerste een baanbrekend serum dat het huidverouderingsproces van je huid twee keer minder snel laat verouderen.
De klinische test resultaten zijn fantastisch, namelijk 55% vertraging van huidveroudering

De huid is zichtbaar jonger en de kwaliteit van de huid ie enorm verbeterd.

Institut Esthederm heeft ontdekt dat Oxidatieschade van eiwitten aan ons proteoom de oorzaak is van huidveroudering en door deze te beschermen met het serum proteom het huidverouderingsproces tot 2x vertraagt.

Wat doen Eiwitten ?

Naast water zijn eiwitten het tweede grootste bestanddeel van ons lichaam. Ze staan in voor tal van essentiële functies en zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

Ze spelen in de huid een structurele rol (collageen, elastine,…) en een functionele rol (watertransport, zuurstof en voeding aan de cellen, DNA herstel). Zonder eiwitten kunnen we niet leven en zouden we sterven.

Eiwitten kunnen beschadigd geraken en dit zorgt voor een toxische stof in de huid die een versnelde huidveroudering kan veroorzaken, maar ook bijkomende problemen zoals gevoeligheid, pigmentatie, onzuiverheden.

AGE PROTEOM

Age Proteom (proteoom= verzameling van eiwitten) gaat onze eiwitten beschermen met een extremofiele bacterie (een bacterie die nooit doodgaat zelf niet onder extreme omstandigheden). Een innovatie die geleid heeft tot een nieuw unieke serum dat zijn biologische werking tot in het hart van de huid brengt.

Age Proteom vertraagt veroudering en versterkt het vermogen van de huid om ZICHZELF TE HERSTELLEN. Werkt op alle tekenen van huidveroudering, maar ook op specifieke huidproblemen.

Het is een universeel serum dat voor iedereen en elk probleem kan ingezet worden. Veroudering kunnen we niet stoppen, maar met deze serum kunnen we huidveroudering wel vertragen met 55%.

Het versterkt het eigen herstelvermogen van de huid, geeft een egalere teint, maakt de huid sterker en helpt haar textuur verbeteren. Het zorgt voor een vollere en frissere teint.
Bij regelmatig gebruik worden rimpels, lijntjes, verminderde stevigheid en densiteit, gebrek aan frisheid en ongelijkmatige teint verbeterd.

Het Age Proteom Advanced Serum wordt gebruikt voor de preventie en correctie van sporen van veroudering. Het beschermt het proteoom – het geheel aan proteïnen – van de huid om veroudering te vertragen.

Effecten:

  • Boost het regeneratievermogen van de huid
  • Houdt de huid langer jong
  • Helpt rimpels en een verlies aan frisheid, uniformiteit, stevigheid en densiteit tegengaan.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.