Over Ons

06 1295 5593

info@schoonheidssalondessa.nl

Dessa

Mijn naam is Dessa Kolster en sinds 2007 trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Dessa.

Wat begon als een kleine salon boven de kledingzaak van mijn moeder is de salon uitgegroeid tot een volwaardige salon boven kapsalon pronk, waar wij nu al ruim 10 jaar gevestigd zijn. In al die jaren heb ik vele bijscholingen gedaan om mijn behandelingen uit te kunnen breiden en om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Tevens heb ik sinds maart 2018 mijn studie dermatologie voor de schoonheidsspecialiste afgerond waardoor mijn kennis met betrekking tot de huid en huidproblemen is vergroot.

Het belangrijkste vind ik dat klanten met een tevreden en ontspannen gevoel weer naar huis gaan, kwaliteit en professionaliteit staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.


Mijn werkdagen zijn : Dinsdagochtend/avond, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag. 

Claudia

Mijn naam is Claudia Dekker, Ik ben gediplomeerde schoonheidsspecialiste bij Schoonheidssalon Dessa. In 2002 heb ik mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste behaald en sinds 2008 ben ik Dessa komen versterken in de salon.

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd. Tevens ben ik in het bezit van certificaten voor het mogen uitvoeren van huidverbeterende behandelingen.

Kwaliteit,persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten tijdens een behandeling.  Graag verwelkom ik u bij Schoonheidssalon Dessa


Mijn werkdagen zijn: Woensdagochtend, Vrijdag en Zaterdag (in de even week).

Jaleesa

Mijn naam is Jaleesa, allround schoonheidsspecialiste en pedicure.. Sinds maart 2018 heb ik ook mijn studie dermatologie voor de schoonheidsspecialiste afgerond.


Schoonheidsspecialiste is echt mijn vak en dit doe ik dan ook met veel plezier.

Mijn specialisatie is het geven van acnebehandelingen maar natuurlijk vind ik alle behandelingen even leuk om te doen.

Het belangrijkste vind ik dat klanten tevreden en heerlijk ontspannen de deur uitgaan en natuurlijk weer terug komen.


Mijn werkdagen zijn: Maandag,Dinsdagmiddag/avond,, Donderdag en Zaterdag ( in de oneven week )

Denise

Denise Bremer verzorgt bij onze de permanente make-up, zij is een echte brow specialiste als het gaat om de perfecte wenkbrauw met de nieuwste techniek microbladen. Ze is gespecialiseerd in permante make-up en het corrigeren van oude pmu. Zij is 1x per 3 weken op donderdag bij ons in de salon. Wegens enorme drukte raden wij u aan tijdig uw afspraak in te plannen.

Hetty Huidtherapeut

Hetty is onze huidtherapeut van Cosmetique totale waar wij sinds 2015 mee samen werken.

Bij Hetty kun je terecht voor alles op het gebied van huidtherapeutische behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van couperose, ongewenste haargroei maar ook acne en medische peelings.

 

Hetty is 1x per 3 weken bij ons in de salon aanwezig!

 

SOCIAL MEDIA

Facebook Pagina
Instagram Pagina
YouTube Pagina

CONTACT

LINKS

© 2015 Schoonheidssalon Dessa

Webdesign | Stam Sites

Schoonheidssalon Dessa

Voorstraat 130

1931 AP Egmond aan Zee


06 1295 5593


info@schoonheidssalondessa.nl