Producten

06 1295 5593

info@schoonheidssalondessa.nlProducten


Wij werken uitsluitend met de beste professionele producten die doen wat ze beloven!!

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen externe invloeden. Huidcellen hebben het vermogen zichzelf te regeneren. Maar door interne of externe agressie kan dit vermogen echter afnemen of uit balans geraken. Op dat moment is er sprake van een disfunctie.


Enkel door huidverzorging wordt een disfunctie niet opgelost. Het is belangrijk de huidcellen in staat te stellen zelf de disfunctie op te heffen. Dit uitgangspunt geldt als basis voor alle producten van Institut Esthederm: de formules helpen de huid optimaal te functioneren en in balans te brengen met interne en externe omstandigheden.


Deze aanpak is doeltreffend en het resulteert vanzelf in een jonge, mooie en gezonde huid

Unieke zonneproducten van Institut Esthederm!


Uw traditionele zonneproduct geeft u een externe bescherming. De factor geeft aan hoe hoog die bescherming is.

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen externe invloeden. Huidcellen hebben het vermogen zichzelf te regeneren. Maar door interne of externe agressie kan dit vermogen echter afnemen of uit balans geraken. Op dat moment is er sprake van een disfunctie.


Enkel door huidverzorging wordt een disfunctie niet opgelost. Het is belangrijk de huidcellen in staat te stellen zelf de disfunctie op te heffen. Dit uitgangspunt geldt als basis voor alle producten van Institut Esthederm: de formules helpen de huid optimaal te functioneren en in balans te brengen met interne en externe omstandigheden.


Deze aanpak is doeltreffend en het resulteert vanzelf in een jonge, mooie en gezonde huid.De magie van de huid


Het research centrum van Institut Esthederm: CEREDAP, onderzoekt ruim 35 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid is een intelligent orgaan dat zichzelf weert tegen de zon door de aanmaak van melanine (het bruin worden). Melanine beschermt de huidcellen tegen UV-staling. Dit bruiningssysteem werkt alleen optimaal als het regelmatig getraind wordt.Tegenwoordig heeft de media ons een zodanig wantrouwen tegenover de zon in- geprent dat we naar steeds hogere beschermingsfactoren grijpen. Zo krijgt de huid minder en minder zon te verwerken en wordt er dus steeds gevoeliger voor.

Door ver doorgevoerde research kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming voor elke zonkracht garanderen, zonder gebruik te maken van chemische factoren. Zo leert uw huid opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen.Institut Esthederm  werkt niet tegen de zon, maar met de zon.


Externe bescherming:

– minerale reflectoren.

– organische filters.

– bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.


Interne bescherming:

– preventief tegen huidziektes ( bescherming DNA )

– uw huid wordt niet ouder door de zon, ( bescherming vezelstructuren )

– uw huid gaat niet verbranden ( bescherming van de celreactiviteit )

– het product wordt aangepast aan de gevoeligheid van uw huid.Benieuwd geworden wat wij en Institut Esthederm voor u kunnen doen? Voor persoonlijk zon advies en behandelplan neem contact met ons op!

Docteur Renaud: huidverzorging met een bron van schoonheid!


Schoonheidssalon Dessa gebruikt erg graag de producten van Docteur Renaud. Dit merk is op het gebied van huidverzorging namelijk een absolute topper.


Docteur Renaud trekt voor haar hoogwaardige producten actieve bestanddelen uit het hart van bloemen, fruit en groenten. De actieve ingrediënten richten zich nauwkeurig op wat de ideale huidverzorging verlangt. Docteur Renaud gebruikt meer dan 100 plantenextracten in zijn producten. Van verfrissende framboos en een gezonde glans van wortel tot de zuiverende werking van kalk. Welkom in de botanische tuin van Docteur Renaud!Plezier maakt je mooi!


Om elke schoonheidsstap van de huidverzorging tot een nog groter plezier te maken, prikkelen de formules van Docteur Renaud uw zintuigen. Verrukkelijke geuren, heerlijke texturen en sprankelende kleuren inspireren u voor een goed humeur. Een behandeling met Docteur Renaud is een waar en compleet genot voor uw huid. In haar fruitige behandelingen bij Schoonheidssalon Dessa richt Docteur Renaud zich op ontspanning en welzijn. Dit alles gekoppeld aan zachte manuele technieken. Het bezorgt u een onvergetelijk gevoel van plezier en well being.Producten van Dr.Renaud


Bent u tevreden over de huidverzorgingsproducten die wij gebruiken? Al deze producten van Docteur Renaud zijn bij Schoonheidssalon Dessa te koop. Zo kunt u uw huid ook thuis optimaal blijven verzorgen!

In de natuur vindt je schoonheid in zijn puurste vorm en uit de natuur is seduction gecreëerd . Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de hele dag merkbaar.


Pure verleiding met tedere parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met delicate orchideeën. Een heerlijke manicure lijn voor een echt weldaad voor uw handen.


In onze nagelstudio werken bij met het merk Magnetic Nail Design.


Magnetic is een cosmeticamerk van Nederlandse bodem en heeft professionele producten op de markt gebracht speciaal voor de nagelbranche. Niet alleen voor kunstnagels maar ook de natuurlijke nagels kunnen met dit merk mooi verzorgd worden!


Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor baby’s en kinderen.


Geïnspireerd door onze eigen kinderen én door kinderen van familie en vrienden hebben we een puur natuurlijke Nederlandse verzorgingslijn ontwikkeld om zo goed mogelijk voor jouw kostbaarste bezit te kunnen zorgen.

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge kinderhuid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans door deze unieke producten. Het beste uit de natuur speciaal ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals.

Maak kennis met ons en dé beste verzorging speciaal voor kinderen!Lady Green - Organische gezichtsverzorging


Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Het is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je op zoek bent naar een effectieve, girly én biologische verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres! We hebben mooie producten met zachte structuren in zoetige geuren. Van een dagcrème tot aan een scrub en van een lipgloss tot aan mascara!

Loveli


Herken je dit dilemma? Je weet dat je eigenlijk geen deodorant kunt gebruiken met aluminium, maar het gevoel hebben dat iedereen je zweet kunt ruiken is absoluut geen optie. Gelukkig biedt Loveli daar een oplossing voor.


Aluminium wordt opgenomen door de klieren in je oksels, aangezien je lichaam niet weet wat te doen met de aluminium wordt het niet afgebroken maar opgeslagen. En dat kan serieuze consequenties hebben en heeft het een verhoogd risico op borstkanker.


De deodorant stick van Loveli is puur natuurlijk die echt werkt!! Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat (zuiveringszout ) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken!!


Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) het ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en Sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met Vit E als anti-oxidant.


Exclusief bij ons verkrijgbaar


Deo klein € 7,99

Deo groot € 14,99

SOCIAL MEDIA

Facebook Pagina
Instagram Pagina
YouTube Pagina

CONTACT

LINKS

© 2015 Schoonheidssalon Dessa

Webdesign | Stam Sites

Schoonheidssalon Dessa

Voorstraat 130

1931 AP Egmond aan Zee


06 1295 5593


info@schoonheidssalondessa.nl