Permanente make-upPermanente make-upPermanente Make-up wordt verzorgd

door Denise Bremer.

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!


Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent in de huid gebracht, door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat en met een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een absolute eerste vereiste.


Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent je bij jouw Nouveau Contour specialiste bij Refresh in goede handen. Specialiste Denise Bremer is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Denise heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is jouw garantie voor kwaliteit.(Semi)permanent make-up

Voor het zetten van wenkbrauwen zijn er

2 verschillende technieken mogelijk afhankelijk van je eigen huidconditie en wensen.

 

Microblading/3D hairstroke techniek

Door middel van getatoeëerde haartjes kunnen we de bestaande wenkbrauwen opvullen, shapen en corrigeren (minder geschikt voor een vette huid)


240,00 euro incl nabehandeling na +/- 6 weken (soms is een 3de behandeling nodig)


Powder brow/ombre brow


Voor een strak en opgevuld resultaat is er een mooie poeder techniek, de wenkbrauwen worden ingekleurd van licht (bij de aanzet) naar donker (in de staart)

 

300,00 euro incl nabehandeling na +/- 6 weken


Eyeliner

Een mooie volle eyeliner die opvalt, zeer geschikt voor iedereen die elke dag zijn eyeliner tekent. Wake up with make-up


175,00 euro incl nabehandeling na +/- 6 weken


Onder eyeliner

Een smalle eyeliner tussen de haartjes van het onderooglid

 

125,00 euro incl nabehandeling na +/- 6 weken


Een boven en onder eyeliner in 1 behandeling kost 250,00 euro


Een touch up (opfrisbeurt) van oude pmu kost 95,00 euro

Dit is 1 behandeling, mocht er toch nog een behandeling nodig zijn dan kost de 2de behandeling 45,00 euro