Frisser, egaler, gladder of minder lijntjes? Wat is jouw wens?

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Heb je last van couperose of Rosacea ?

Neem dan afscheid van je oneffen huid!

Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen.

Wat is Microneedling ??

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid.

Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Na een Microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Welke Huidproblemen kunnen wij behandelen?

 • Littekens
 • Grove poriën
 • Vale/doffe huid
 • Rosacea
 • Couperose
 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Huidveroudering

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur.

Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen – om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan.

Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie.

De Behandeling

Voor de behandeling krijg je een uitgebreid intakegesprek en worden er voor foto’s van jouw huid gemaakt. Het intakegesprek wordt apart van de behandeling ingepland zodat je goed voorbereid je behandeling in gaat. Tijdens de behandeling werken wij met de producten van het merk NEOVA.

NEOVA bevat 2 unieke formules. Het koperpeptide complex, die het wondgenezingsproces hersteld en het DNA herstelenzym, die het beschadigde DNA herstelt. Verder in deze mail lees je wat meer over de producten van NEOVA.

De behandeling begint met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt er een glycolzuurpeeling van 20% aangebracht om de huid voor te bereiden op de microneedling behandeling. We needlen per zone en stemmen per zone de naaldlengte af. Zo zullen wij in sommige zone’s dieper needlen dan in andere zones. Het mooie van deze behandeling is, is dat jou huid zelf aangeeft in welke huidlaag wij ons bevinden. Zo kunnen de meeste huidproblemen al behandeld worden in de bovenste huidlaag waardoor je enkel wat roodheid krijgt. Als we dieper gaan needlen, dus in de tweede huidlaag zullen er wat kleine bloedpuntjes ontstaan. Hier zie je overgens na de behandeling niks meer van.

Na de behandeling wordt er nog een masker aangebracht die kalmerend werkt maar vooral het wondgenezingsproces stimuleert. En na het masker nog de eindverzorging.

Doordat je microscopische kleine wondjes maakt in de huid is het heel belangrijk dat je nadien de juiste producten gebruikt, die laag in moleculen zijn en werkstoffen bevatten die het wondgenezingsproces stimuleren. Daarom zullen wij enkel deze behandeling uitvoeren als u, de door ons geadviseerde producten, gaat gebruiken. Anders belemmer je het genezingsproces en kan er meer schade ontstaan dan verbetering.

De nazorg en wat kun je verwachten na de behandeling ?

Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen en tintelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling. Wij vonden het een beetje vergelijkbaar met zonnebrand. Het resultaat zal na 3 weken echt duidelijk zichtbaar zijn omdat je huid 3 weken de tijd nodig heeft om collageen aan te maken. Wel zie je na een week al zeker verschil. Je kan microneedling doen als eenmalige behandeling om je huid te verfrissen. Wil je echt werken aan je huidprobleem dan adviseren wij een kuur te doen van 4 behandelingen iedere 3 weken. Microneedling kan enkel in de herfst/winter periode.

Nazorg

 • Gebruik de eerste 48 uur na de behandeling geen make-up
 • De eerste 48 uur niet sporten, boven hete pannen of andere activiteiten die warmte in contact brengen met de huid, zowel van binnenuit ( transpireren) als warmte van buitenaf.
 • De eerste 48 uur geen zuren gebruiken
 • Vermijd zon voor 14-28 dagen.
 • Gebruik een zonverzorging om je huid te beschermen
 • Gebruik de eerste dagen geen hydraterende en voedende producten.

Onderstaande foto’s is Jaleesa haar huid voor en na 1x Microneedling behandeling.

Wat zijn de kosten?

Microneedling kun je eenmalig doen, om je huid een boost te geven. Wil je echt aan je huidprobleem werken dan raden wij een kuur van 4-6 keer aan, iedere 3 weken. Een kuur is 1x omdat je dit alleen tijdens de herfst/winter periode kan doen. Het is belangrijk dat je tijdens een kuur de producten van Neova gebruikt omdat deze laag in moleculen zijn en werkstoffen bevatten die het wondgenezingsproces stimuleren en het DNA herstelt. Een week na een behandeling of kuur kun je eventueel weer je eigen producten gebruiken.

We hebben een aantal pakketten samengesteld. Bij de kuren heb je 20% korting op de behandeling, korting op de producten en een gratis thuiskit voor 1 week t.w.v. € 47,50 gratis.

 

Behandeling Details Prijs
Pakket 1

 • 1x Microneedling met experience thuiskit voor 1 week t.w.v. € 47,50

 

€148,50
Pakket 2

 • 4x Microneedling
 • 1x DNA total repair serum
 • 1x Experience thuiskit gratis t.w.v. € 47,50

 

€520,-

€ 630,-

Pakket 3

 • 4x Microneedling
 • 1x DNA total repair serum
 • 1x Creme de la copper
 • 1x Face wash
 • 1x Experience thuiskit t.w.v. € 47,50 gratis

 

€730,-

€ 868,-