Huidtherapeut


Geavanceerde Elos en eMatrix behandeltechnieken i.s.m. huidtherapeuten Cosmetique Totale


Sinds 2004 is Cosmetique Totale uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn HBO geschoold en BIG geregistreerd en zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Zij werken alleen met hoogwaardige medische apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. De lasers hebben het CE en FDA certificaat zowel op de apparatuur als de behandeling.  Dankzij de kwaliteit en deskundigheid worden de huidtherapeuten aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar en komen vele behandelingen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding.


We bieden met de geavanceerde Elos lasertechniek een veilige en effectieve behandeling voor permanent ontharen en behalen met de Elos en eMatrix laserbehandelingen de allerbeste resultaten op het gebied van huidverbetering! Zo gaan we samen voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid!


Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:


- Acne littekens

- Striae littekens

- Permanent ontharen

- Couperose

- Pigmentvlekken

- Ouderdomsvlekken

- Rimpelbehandeling

- Medische peelings

- Kalknagels


Heb je interesse? Of wil je graag meer informatie over de exacte mogelijkheden? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie en/of een gratis intakegesprek met een huidtherapeut van Cosmetique Totale in onze salon. De huidtherapeut kan je tijdens een intakegesprek perfect adviseren over de behandelingen en technieken om jouw huidklachten te verhelpen. En als het gaat om definitieve ontharingsbehandelingen, kun je met een proefflits zelf ervaren hoe de Elos ontharingsbehandeling aanvoelt.Huidtherapeut