Vind jij microneedling nou net iets te heftig maar wil je toch werken aan huidverbetering?

Dan zijn chemische peelings de oplossing.

Welke huidproblemen kunnen wij behandelen?

 • Rimpels/fijne lijntjes
 • Acne of onzuivere huid
 • Pigmentvlekken
 • Grove porën

Wat is een Chemische peeling?

Bij een chemische peeling brengen we een vloeibare oplossing aan op de huid. Deze oplossing bestaat uit één of meerdere zuren die in staat zijn om oppervlakkig tot diep door te dringen in de huid. Laagje voor laagje verweken ze de huid. We spreken van een chemische peeling omdat de huidcellen veranderen wanneer ze in aanraking komen met een zure oplossing. Hierdoor kunnen zij niet meer functioneren en schilfert de huid af. Vandaar het woord ‘peeling’ De sterkte van een chemische peeling is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de concentratie en de PH-waarde van het zuur. Hoe lager de PH-waarde (zuurder) het product, hoe intensiever hij werkt. Een hoger percentage zegt om die reden niet alles over de kracht van een chemische peeling.

Afhankelijk van jou huidprobleem kiezen we de juiste peeling. Er zijn diverse soorten chemische peelings. Zeer oppervlakkig ( melkzuur), Oppervlakkige peelings ( glycol, amandel en salicylzuur) en diepe peelings TCA.

Met zijn gecombineerde professionele peelings biedt NEOVA een verzorging op maat voor alle huidtypes, ongeacht kleur en toestand van de huid. De peeligs van NEOVA bevatten de nieuwste en meest geavanceerde ingrediënten. Hun bewezen doeltreffendheid levert zichtbare resultaten op. Ze zijn veilig, consistent en voorspelbaar. De goed verdraagbare, veilige en bewezen doeltreffende peelings van NEOVA verwijderen onzuiverheden en verbeteren aanzienlijk de gezondheid, het welziin en het uitzicht van de huid. In combinatie met dagelijkse NEOVA skincare zijn de resultaten duurzaam en overtreffen ze de verwachtingen.

De behandeling

Voordat we starten met de behandeling hebben we van tevoren al een intakegesprek gehad.

We starten de behandeling met het maken van foto’s zo kunnen we het resultaat mooi bijhouden. Je huid wordt allereerst gereinigd. Vervolgens brengen wij de prep aan, deze bereid de huid al voor op de peeling. Daarna zullen wij de gekozen peeling aanbrengen, afhankelijk van hoe jou huid reageert laten we de peeling 2-5 min inwerken. Hoe vaker je een chemische peeling ondergaat hoe langer de peeling kan blijven zitten. Daarna neutraliseren we de huid en spoelen we met koud water. We brengen tot slot een recovery spray met koperpeptide, DNA repair serum en creme de la copper aan. Allemaal om het genezingsproces te stimuleren.

De nazorg en wat kun je verwachten na de behandeling ?

Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig en rood. Ook kan de huid strak aanvoelen en tintelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling. Je ziet direct na een paar dagen een mooie glow onstaan. Omdat de peeling doorwerkt in de huid zul je met 2-3 weken het echte resultaat gaan zien.

Nazorg

 • Gebruik de eerste 48 uur na de behandeling geen make-up
 • De eerste 48 uur niet sporten, boven hete pannen of andere activiteiten die warmte in contact brengen met de huid, zowel van binnenuit ( transpireren) als warmte van buitenaf.
 • De eerste 48 uur geen zuren gebruiken
 • Vermijd zon voor 14-28 dagen.
 • Gebruik een zonverzorging om je huid te beschermen
 • Gebruik de eerste dagen geen hydraterende en voedende producten.

Wat zijn de kosten?

Bij een chemische peeling is een kuur van 4 behandelingen noodzakelijk om het huidprobleem aan te pakken en te zorgen voor optimale huidverbetering. Ook het gebruik van de juiste producten is van belang. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld.

Bij de pakketten is de 4e behandeling a €95,- gratis en ontvang je 10% korting op de producten.

Behandeling Details Prijs
Pakket

 • 4x chemische peeling
 • Gentle cleanser
 • DNA total repair serum
 • Recovery lotion (créme)
 • Experience kit gratis t.w.v. €47,50

 

€550,-

724,50

* de pakketten dienen in één keer te worden voldaan.